سلام خسته نباشید من صبح قرص سولفاسلازین خوردم که برای زخم روده بودش روز تخم گزاریمم نبوده

بعد از ۳ ساعت رابطه جنسی داشتم و قرص اورژانسی خوردم و تا اخر شب قرص روده ام رو مصرف نکردم این قرص مثل اینکه حاوی مقدار کمی انتی بیوتیکه ولی اطلاع ندارم

باز شبش و فردا صبش ۴ تا ال دی ب فاصله ۱۲ ساعت خوردم فرداشم۴ تا

باردار نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نه.

در صورت عقب افتادن قاعدگی ازمایش خونی بتا اچ سی جی انجام دهید .