اضطراب و بیقراری بعد از بارداری

سلام

من 1ماهه زایمان کردم و دچار اضطراب و بیقراری شدم همین باعث شده نتونم راحت بخوابم و با عشق نوزادم رو مراقبت کنم ، افکارمم خیلی اذیتم میکنه خیلی میترسم ، من قبل بارداریمم اینطور شده بودم و نسبتا خوب شده بودم ولی مجدد عود کرده و این افکار وسواسی رهام نمیکنه، لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
بعد از زایمان بعلت تغییرات هورمونی و شیمیایی بدن تغییرات خلقی بوجود می آیند. این افکار منفی فقط در ذهن شماست و وجود خارجی ندارند و سبب آزار شما می شوند وقتی این افکار منفی وارد ذهن شما می شوند فرمان بس بدهید و از تکنیک شمارش معکوس استفاده کنید از عدد بیست بصورت معکوس بشمارید به این ترتیب که مثلا عدد بیست را بصورت نوشتاری ارغوانی و بصورت عددی سبز عدد نوزده نوشتاری نارنجی عددی زرد و... تصور کنید همینطور که به شمارش ادامه می دهید متوجه خواهید شد که افکار منفی از ذهن شما رفته اند.