سلام.وقت بخیر.نوزادی۲۵ روزه دارم که چون شیر خودم سیرش نمی کرد و دو روز ادرار نداشت،در کنار شیر خودم بهش نان۱ هم می دم.ولی بعد از شیر خوردن بیقرار هست و پاهاشو جمع می کنه و گریه می کنه.وقتی هم خوابه انگار داره آدامس می جوه گاهی و بعدش بالا میاره، که بالا آوردنش همیشگی نیست ولی بیقراریها و گریه هاش نگرانم می کنه و شبها خوب نمی خوابه. پزشک توصیه کرده بهش گریپ میکسچر بدم و پدی لاکت.گاه حس می کنم این داروها هم بی تاثیرند.بنظرتون چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، احتمالا شیرخوار شما ریفلاکس معده دارد و درصورت شدید بودن علائم باید درمان دارویی برای بهبود ریفلاکس انجام شود.