رویش مجدد مژه

192 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام .چند جلسه برای پاک کردن خط چشمم از لیزر کیوسوئیچ استفاده کرده ام. مژه هام بعد ریز خیلی ریخته.برای رشد مجدد مژه هام چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام از محلول مژه سریتا روزی دوبار استفاده کنید
قطره چشمی بتامتازون هرشب به مدت دوهفته حداکثر استفاده کنید .

تجربه شما

محلول تقویت کننده سریتا خیلی عالی جواب میده مژه هارو پرپشت و بلندمیکنه و خیلی زودجواب میده اگه مرتب استفاده بشه تاثیر فوق العاده ای داره.من بااین تقویت مژه دیگه ریمل نمیزنم

تقویت مژه سریتا بزن خیلی خوب جواب میده