روی بازو من دقیقا جاییکه به سینه وصل میشه  به بازو مو زاید سیاه و ضخیم در اومده ، اول به اندازه سکه بود الان داره امتداد پیدا می‌کنه به سمت بالای بازو چیکار کنم در ضمن این مو ها نبوده و از وقتی ازدواج کردم و نزدیک یک سال در اومده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بروز مو ارتباطی به ازداواج ندارد . جهت معاینه و درمان مناسب مراجعه کنید .