تعهد محضری و مهریه

سلام خسته نباشید.من نزدیک یک سال و خورده ای عقدم. شوهرم همش از رفتارای من ایراد میگیره از کل اخلاقای من و میگه یا باید بشی اونی که من میخوام و یا طلاق شرطاش سخت و واقعا مسخرست. میگه میریم محضر تعهد اخلاقی میدی.اگه برم بعدا میتونه با استفاده از اون تعهد مهریمو نده؟. ‌و اینکه میخواستم بدونم اگه خودش طلاقم بده مهریه به من تعلق میگیره؟چون سرباز بوده هیچ نفقه ای ام به من نداده این مدت. یه خونه و یه ماشینم خانوادش براش خریدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. مهریه در هر حال متعلق به شما هست مگر اینکه با میل و رضای خودتان ان را ببخشید و در صورتی که ایشان قصد طلاق شما را داشته باشند می بایست تکلیف مهریه را در هر حال مشخص کند.

2. تعهد مشروط اگر بدهید بله به این صورت که به عنوان مثال من اگر رفتم منزل پدرم مهریه ام را می بخشم و در صورت اثبات این موضوع توسط همسرتان می تواند الزام شما را به بخشیدن مهریه از دادگاه تقاضا کند. که همین موضوع مورد مناقشات زیادی بین حقوقدانان هست. ولی تعهد کلی مشکلی برای مهریه ندارد.

4. مهریه در هر حال متعلق به شماست.

5. سعی کنید مشکلات را بین خودتان حل کنید و تا جای ممکن از مراجعه به دادگاه خودداری کنید.

موفق باشید