تعهد محضری همسر جهت پرداخت وام

سلام

ممنون که وقت میذارین

من از همسرم جدا شدم و تو محضر مهریمو در ازای حضانت فرزندمون بخشیدم

و اینکه یک وکالت هم در مورد کارای پسرمون بهم داد که من بعنوان وکیل بتونم همه کاراشو انجام بدم.

1. خواستم بدونم بعدا میتونه بازم برای گرفتن بچه از من اقدام کنه؟

دو تا وام هست که من براش گرفتم و تو محضر تعهد داد که قسطشو بده اما نمیده حالا میخوام ازش شکایت کنم بابت یکی از وام ها سفته هم ازش دارم

2. چه جوری اقدام کنم زودتر به نتیجه برسم و اینکه تعهد داده قسطارو بده ارزش حقوقی داره؟

3.الان هم گم و گور شده خانوادش به دروغ میگن خارجه .حکم جلب و چه جوری باید بدن که اگه جایی رفت با کد ملیش پیداش کنن؟

ممنونم ببخشید زیاد پرسیدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
در صورت عدم انجام تعهد و ندادن اقساط وام، شما می توانید به میزان پرداختی تان از طرف مقابل مطالبه و طرح دعوی نمائید و چنانچه نوع وکالتنامه شما بلاعزل است ، به سادگی قابل ابطال نیست ، ولیکن در موضوع حضانت و نگهداری فرزند ، بستگی به سن فرزند مشترک دارد و اگر بالای 7 سال باشد موضوع اختلافی است چرا که طبق قانون ،حضانت فرزند بالای 7 سال ، هم حق و هم تکلیف پدر است و  پدر نمی تواند تکلیف و وظیفه اش را از خویش ساقط نماید فلذا احتمال عدول از این توافق و یا تصمیم وجود دارد
در خصوص سایر موارد نیز ارائه پاسخ مستلزم طرح سوالاتی از شما و سپس ارائه توضیحات مربوطه است که در این مختصر نمی گنجد ، لذا شما می توانید با وکیل مشاوره حضوری داشته باشید
موفق باشید