سلام

دختر من الان 19 ماهش تموم شده و از تقریبا 14 الی 15 ماهگی راه افتاده ولی با نوک پا راه میره و پاشنه پای راستشو زمین میزاره و موقع بلند شدن با پای راست بلند میشه

اینجوری نشون میده که مشکل فقط توی پای چپ هستش چون اونو فقط زمین نمیزاره ولی وقتی با دست پای چپش رو خم می کنم معمولا میزاره و توی خواب هم اصلا مشکل نداره و پای چپش رو کامل می تونم خم و راست کنم

دکتر ارتوپد کودکان هم بردم ورزش داده که نمیزاره انجام بدم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. با توجه به توضیحاتی که فرمودید مشکل خاصی وجود ندارد. همچنین با توجه به این که کوچولوی شما توسط متخصص ارتوپد کودکان ویزیت شده، احتمالا با ماساژ دادن پاشنه پای چپ دلبندتان مسأله راه رفتنش حل خواهد شد. بدین ترتیب که سی ثانیه به صورت فشاری و دورانی پاشنه پا را دو بار در روز ماساژ دهید و بعد از آن با برس و یخ پاشنه را تحریک کنید. تلاش کنید تمرینات متخصص ارتوپد را هم انجام دهید. به امید خدا در اسرع وقت مسأله راه رفتن کوچولو برطرف خواهد شد.