تأثیر ژل مسکن موضعی منتورافورت در هفته چهارم و پنجم بارداری روی جنین چیست؟ این دارو یکبار استفاده شده و بعد از دو دقیقه با آب و مایع دستشویی شستشو داده شده است

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در بارداری هر چه داروی کمتری را استفاده کنید بهتر است. اگر یکبار استعمال کرده اید نگران نباشید مشکلی پیش نمیاید. بعد از این بیشتر دقت کنید و قبل از استفاده از دارو با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش