سلام وقتتون بخیر .من در هفته ۲۴ بارداری هستم از دندون درد شدید مقدار دو قطره ژل دنتافورت استفاده کردم البته ژل رو قورت ندادم بعد از یه ساعت با آب شستم برای جنین مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آید اما زودتر باید به دندانپزشک مراجعه نمایید تا کار دندان شما انجام شود تا مجدد دچار مشکل نشوید موفق باشید