تغییر در روحیه

سلام دختری مجرد 32 ساله کارمندم دوست دارم دختری هیجانی و شاد در روابطم و زندگی باشم اما خیلی آرامم برای این تغییر باید چیکار کنم ؟چه کتابی پیشنهاد ميديد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم پیشنهاد میکنم که از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید زیرا که نمیدانیم منظور شما از آرام بودن چیست؟ ایا منظورتان مود پایین است؟ و اگر جواب مثبت است بعد از بررسی ریشه های این رفتار است که میتوان توصیه یا پیشنهادی داد و کتابی را معرفی کرد.زیرا که میتواند علت های متفاوتی داشته باشد. پس اول به بررسی ریشه های این رفتار پرداخته میشود و بعد راهکار داده میشود. مطمئنم که با مراجعه به روانشناس میتوانید به نتیجه دلخواه برسید.موفق باشید.