روحیه میخوام

کاملا افسرده شدم و نیاز به روحیه و انگیزه دارم... چون حتی حوصله انجام کوچیک ترین کارهامم ندارم . دیگه هیچی و به شوهرم نمیگم و ازش درخواست نمیکنم چون حوصله بحث ندارم. به شدت تنهام و با خانواده هامونم ارتباط ندارم فقط تلفنی صحبت میکنیم. و بخاطر اینکه بقیه هم نگران نشن همیشه اظهار خوشحالی و حال خوب میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن همسرتان و مدت زمان ازدواجتان اشاره نکردید
باتوجه به سن خودتان مشخص است که خیلی زود ازدواج کرده اید و از انجایی که به مشکلاتتان اشاره ای نکردید نمیدانم که افسردگی شما بخاطر شرایط زندگی متاهلی است و یا نداشتن روابط با نزدیکانتان
سعی کنید درباره مهارتهای زناشویی مطالعه کنید تا بتوانید شیوه صحیح ارتباط با همسرتان را بیاموزید و ارتباط موثری داشته باشید
نداشتن رابطه با والدین به مرور حس افسردگی ایجاد میکند
درصورت امکان بادمشاور به صورت تلفنی یاحضوری صحبت کنید با با توجه به شرح حالتان و دلایل ناراحتیتان راه حل درمانی ارائه گردد