شیر خشک ببلاک کامفورت برای نوزاد دوماهه

سلام بچم 2 ماهشه و بهش نان میدادم فقط شیر خشک میخوره بهش نساخت دل درد داشت و یبوست و الان بهش ببلاک کامفورت میدم شکمش کار میکنه معذرت میخوام  ولی مدفوعش سفت نیست و شیر رو گاهی وقتها بالا میاره باید چیکار کنم همین شیر رو باز بهش بدم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

به منظور انتخاب شیرخشک ترجیحا از دکتر فرزندتون کمک بگیرید . اما در صورتی که مدفوع فرزندتون قوام نسبتا طبیعی داره و خون یا مخاط سفید رنگ رو داخلش نمیبینید مشکلی وجود نداره