پسر سه سال و نه ماهه دارم که خیلی نسبت به همسالانش رفتاراش خونسرده و زبر و زرنگ نیست چطوری بهمم از نظر هوشی نرماله یا نه؟میترسم در اینده مدرسه رفتن دچار مشکل بشه خیلی نگرانم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بچه ها بخاطر تفاوت های فردی از نظر کلامی و رفتاری و هوشی و... با هم متفاوتند و نباید با هم مقایسه شوند میتوانید برای اینکه از سلامت کودکتان مطمعن شوید او را با استانداردها ی مربوط به سنش مقایسه کنید که البته باز هم ملاک قطعی و صد در صدی نیست بنده کلیات رو میگم ببینید ایا فرزندتون در این سطح هست یا خیر معمولا والدین ومربیان مهد حرف کودک 3 ساله را می فهمند و کودک می تواند کلمات ساده ای مثل مامان، بابا، ماشین، خونه، نی نی و … را به درستی استفاده کند. کودک می تواند حداقل اسم ۱۰ آدم یا شیء را به درستی بگوید. ( مثلا توپ ، عروسک ؛ غذا، کتاب، ماشین و…) کودک سه ساله با هوش معمولی می تواند نام اعضای بدن ( حداقل ۴ عضو) را صحیح بگوید . برای این کار می توانید یک عروسک را به کودک بدهید و مثلا چشم، مو، دست و پای آن را نشان دهید و بپرسید این چیه کودک سه ساله با هوش متوسط می تواند ۸ بلوک لگو را روی هم بگذارد.یک خط عمودی روی کاغذ بکشید و از کودک بخواهید مشابه آن را روی کاغذ بکشدکودک سه ساله با بهره هوشی متوسط می تواند مشابه خط شما را ترسیم کند کودک سه ساله قادر است پرسش هایی را به چه ؟ چه کسی ؟ کجا ؟ و چرا ؟ مطرح کند . این کودکان قادرند راجع به وقایعی که روز گذشته اتفاق افتاده و یا ماجرایی که قرار است فردا اتفاق بیفتد صحبت کند بهتره پسرتون رو برای شروع اموزش به مهد ببرید تا مهارتهای ارتباطی و ذهنیش تقویت بشه موفق باشید