علت خونسردی بیش از حد

افسردگی یا تنبلی

سلام ،من تا قبل ۱۴سالگی خیلی شاد و درسخون و مسؤلیت پذیر بودم. اما الان ی ادم تنبل خونسرد شدم.از بعد کرونا و بعد طلاق و بازگشت مجدد مامانم به زندگی قبل اینجوری شدم.تمرکز درستی ندارم و رشته ام خیاطیه.هیچ پیشرفتی ندارم دوست دارم تغیر کنم ولی واقعا دریغ از عمل.دریغ از اون آدم سابق.پارسال سرکلاس برای هر مسئله ای گریه میکردم و مسخره میشدم ولی الان واقعا آرزو دارم یبار دیگه فقط یبار دیگه بتونم گریه کنم یا مسئله برام مهم باشه.

امروز من باید ۵تا مانتو تحویل بدم و یکیشم ندوختم.امتحان مستمر عربی دارم ،استرسشو دارما ولی نه اونقدر ک منو ب خودم بیاره.همه همکلاسیام بهم به چشم یه آدم تنبل نگاه میکنن ک هیچی براش مهم نیست. ولی درواقع از درون دارم میسوزم ولی وقتی مثلا معلم برمیگرده بهم میگه چرا تموم نکردی چرا نخوندی میخندم.متنفرم از این واکنشم ولی انگار کنترلی روش ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام وعرض ادب
به نظر ميرسه شما دچار افسرده خويي شديد و براي عبور از اين بحران حتما پيشنهاد ميكنم به روانشناس مراجعه كنيد تا عوامل روانشناختي بررسي و راهكارهاي لازم انجام بشه.
پرتلاش و صبور باشيد.