سلام دختر من 13 ماهشه در 12 ماهگی با تزریق آمپول د3 دوتا دندونای پایینش دراومد ولی دیگه اثری از دندونای بالاش نیست هنوز هم راه نمیره البته دستاشو اگه به دیوار مبل یا میز بگیره راه میره ولی به تنهایی نمیتونه راه بره برای این موضوع خیلی نگرانم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام پیشنهاد میکنم برای آگاهی بیشتر مقاله " ارزیابی رشد و تکامل کودک " رو مطالعه کنید. لینک مقاله : http://www.ninisite.com/Pages/News-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C_%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%D8%AA%D8%A7%D9%85%D9%84_-223.aspx