سلام، خسته نباشید پسرم هشت ماهه و سه روزشه، دوتا دندون پایینش دراومده، ولی لثه های بالایی خیلی متورمه، بیقراری شدید داره، از ژل و دندونی سرد هم استفاده میکنم، ولی شدیدا اشتهاش کم شده، میشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

سلام حتما به یک دندانپزشک کودکان مراجعه نمایید. البته اصلا جای نگرانی نیست ولی یکسری راهکارهایی برای تسکین درد به شما معرفی می شود. دکتر سیدعلی مهرداد : دندانپزشک کودکان: 88252833 www.droshagh.ir