دیدن تصاویر غیراخلاقی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 362 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من پنج ساله ازدواج کردم و با همسرم زندگی خوبی داریم خدا رو شکر و همدیگه رو خیلی دوست داریم. اما مشکلی هست که منو آزار میده.

متاسفانه متوجه شدم گاهی همسرم عکس های نامناسب و غیراخلاقی در اینترنت میبینه. این موضوع خیلی اذیتم میکنه. یک بار خیلی دوستانه بهش گفتم اما او شدیدا انکار کرد و ناراحت شد. در نهایت من عذرخواهی کردم و گفتم اشتباه کردم. اما میدونم که این کار رو انجام میده بخصوص قبل از نزدیکی با من.

من خیلی به خودم میرسم و در رابطه چیزی براش کم نمیذارم. خودش بارها اینو گفته و بارها گفته که بدنم براش خیلی جذابه. شدیدا هم دوستم داره و بهم وابسته است. نمیدونم چه کنم این رفتارش رو ترک کنه!

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

.

سلام دوست عزیز
ممنون که سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
اگر چه تماشای فیلم پورن به هیچ وجه (حتی جهت آموزش جنسی) توصیه نمی شود و دارای عوارض زیادی است، اما زندگی فردی و اجتماعی فرد وقتی دچار بحران و احتلال می شود که فرد به تماشای این فیلم ها و تصاویر عادت کرده باشد و بدون وجود آنها (حتی در حضور شریک جنسی دلخواه) تحریک نشده و میلی به برقراری رابطه جنسی عادی ندارد
در صورتی که فیلم پورن بصورت یک عادت دراید و جانشینی برای سکس با شما باشد مشکلی وجود دارد و باید حل شود.

توصیه میکنم با ایشان صحبت کنید ببینید ایا مشکلی در روابطش با شما داره انتظارش از شما در سکس براورده میشه یا خیر

ازش بپرسید تصمیمش برای ادامه زندگی با شما چیه اگر قرار بر ماندن شما دونفر در کنار هم هست باید باهم ودر کنار هم این رابطه رو بهبود ببخشید نه اینکه شما کنجکاوی کنیدوایشون انکار
برای بهبود ارتباط تان باید تلاش کنید هر جا احساس نااَمنی داشتید یا چیزی در شبکه های مجازی یا ....آزارتان داد همانجا از ایشان سئوال کنید و اجازه دهید خودشان برای شما توضیح دهند و موضوع را بین خودتان شفاف نمایید.

گاهی افراد برای هیجان خواهی و خروج از ملال و یکنواختی زندگی زناشویی به کنجکاوی و جستجوگری در دنیای بیرون روی می آورند
گاهی این رفتار برای آنها به صورت عادت درامده است
نکته ای که در مطالب شما بود اینه که اشاره کرده بودید قبل از رابطه با شما این فیلم ها رو میبینند که به احتمال بسیار زیاد بخاطر برانگیختگی و تحریکشون هست که بهتره با یک سکس تراپیست در این زمینه مشورت کنید

تجربه شما

طوری لباس بپوشید که فقط به شما نگاه کنه لباس باز تو خونه یا تخت خواب یا حتی وقت بزارید برای معاشقه ولی به س ک س نرسونید مطمئن باشید دیگه وقتی برای عکس و فیلم نمیزاره