به خاطر نوع فک که دندونام روی هم نمیمونه دندونای جلوی بالا و پایینم رشد کرده و بلند شده و لثه عقب رفته چیکار باید کنم؟ ارتودنسی جواب میده؟ 24سالمه

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
ارتودنسي از ١٥ سالگي تا آخر عمر قابل انجامه
ولي با توجه به توصيفي كه شما از وضعيت فك خودتون كردين،احتمالا جراحي فك هم مورد نياز باشه البته بررسي راديوگرافي و ويزيت خودتون حتما لازمه تا بتونم نظر قطعي بدم