دنبال یه دکتر خوب برای ارتودنسیم کسی میتونه یه دکتر خوب معرفی کنه خواهشن تبلیغ نکنید خوب باشه و هزینشم بگید
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

سلام اینجانب به عنوان یک متخصص ارتودنسی توصیه می کنم دنبال یک متخصص ارتودنسی در محدوده ی سکونت خود بگردید تا رفت و آمد 2 ساله در طی ارتودنسی اذیتتان نکند.البته کاملا دقت بفرمایید که روی تابلو و کارت ایشان کلمه ی متخصص آمده باشد. www.droshagh.ir

تجربه شما

به نظر من دکتر ارتودنسی خوب دکتر مهریزی هست.