سلام خسته نباشید آیا در دوران بارداری ورزش با تردمیل ایرادی ندارد ؟ آیا مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری بلا مانع است ؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

با سلام.. ورزش به خصوص پیاده روی برای مادر مفید است با این حال با پزشک خود مشورت کنید... گوجه فرنگی باعث جذب اهن در بدن زن میشود البته در زنانی که در نیمه دوم بارداری که دچار سوزش سر دل میشوند خوردنی های اسیدی مثل گوجه فرنگی با احتیاط صورت گیرد .