سلام خسته نباشید آیا خوردن گوجه فرنگی در دوران بارداری مضر است ؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی خیر مضر نیست پایدار باشید

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

سلام خسته نباشید آیا در دوران بارداری ورزش با تردمیل ایرادی ندارد ؟ آیا مصرف گوجه فرنگی در دوران بار

پاسخ با سلام.. ورزش به خصوص پیاده روی برای مادر مفید است با این حال با پزشک خود مشورت کنید... گوجه فرنگی باعث جذب اهن در بدن زن میشود البته در زنانی که در نیمه دوم بارداری که دچار سوزش سر دل میشوند خوردنی ...

سلام خسته نباشین دختر من وارد ماه 8شده و حساسیت پوستی داره بهضی موواد غذآیی نظیر کیوی و گوجه فرنگی ب

پاسخ سلام کاربر گرامی زرده تخم مرغ هم می تونه ایجاد حساسیت کنه هر غذای جدیدی رو از کم شروع کنید و واکنش ها رو بررسی کنید یا آزمایشهای مربوطه رو جهت اینکه مطمئن بشید به چه مواردی حساسیت داره انجام بدید.

با سلام و احترام خانم دکتر عزیز بنده در ماه 6 بارداری هستم همراه غذا گوجه فرنگی خام خوردم اما بعد دی

پاسخ نگران نباشید حتما تا به حال مرده در اثر هورمونها ی گوارش و اسیبی به جنین نمی زند.

استفاده از توالت فرنگی در بارداری

پاسخ سلام اگر این امکان را دارید برای رفاه بهتر از آن استفاده کنید. در غیر این صورت ضرورت ندارد و مشکلی ایجاد نمیکند. نگران نباشید. روز خوش