سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم

یه سوال خیلی مهم دارم و به شدت نیاز به مشورت دارم،خواهش میکنم کمکم کنید

من الان ۴ ساله که با کسی در ارتباطم و الان از طریق مطالب روانشناسی متوجه شدم که ایشون یه نارسیسم هست یعنی مبتلا به خودشیفتگیه

من ایشون رو دوس دارم و نمیتونم ترکش کنم ولی میگن که فرد نارسیسم آدم امن و مناسبی نیست،اهل خیانته،بی احساسه و نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه

همه میگن باید رهاش کنم اما نمیتونم

به نظر شما میشه باهاش زندگی کرد؟میشه با بودنم کنارش و بردنش پیش مشاور حالشو خوب کرد؟

خیلی نگرانم،لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل پشت کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

خودشیفتگی یا نارسیسیسم یک اختلال شخصیتی در روانشناسی است که در این اختلال شخص به‌صورت افراطی خود را دوست دارد. افراد خودشیفته برای خود یک هویت عالی در نظر می‌گیرند، معمولا اثری از همدلی در آن‌ها دیده نمی‌شود و نیازمند به تحسین مداوم هستند. فرد خودشیفته اعتقاد دارد که فردی خاص یا منحصربه‌فرد است و خیال قدرت‌نمایی در همه جا و همه وقت و دستیابی به موفقیت‌های نامحدود را دارد. این فرد ممکن است در بیان و نمایش دستاوردها و استعدادهای خود اغراق کند. اختلال خودشیفتگی در صورت عدم درمان به اطرافیان فرد نیز آسیب عاطفی خواهد زد.طول دوره درمان خودشیفتگی به‎خاطر پیچیدگی این اختلال شخصیتی، بیش از حد انتظار افراد خواهد بود. روان‌درمانی کامل اختلال خودشیفتگی معمولا حداقل بین ۵ تا ۱۰ سال به‌طول می‌انجامد. درمان خودشیفتگی روندی طولانی، آهسته و پیچیده دارد و به‌صورت مرحله‌ای پیش می‌رود و امکان دارد در طی درمان، مراجعان در هر نقطه متوقف شوند. طول دوره درمانی، به تعداد مراحل و شدت این اختلال بستگی دارد. پس شما باید تصمیم بگیرید که می‌توانید به مدت طولانی همراه و همدل ایشلن باشید؟