سطح تحصیلات متفاوت

بنده ارشد فیزیک و بیکارم و همسرم کاردانی تو عقدیم. وقتی دخترانی که از من درس کمتر خواندن ولی شوهر دکتر مهندس دارند حسرت میخورم. الان چکار کنم؟  توعقد م و دخترم. جدا بشم بهتر نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
یکی از مواردی که بسیار حائز اهمیت است این است که مقایسه کردن خود با دیگری به هیچ عنوان جائز نیست تا زمانی که دست از مقایسه کردن نا عادلانه خود با دیگران برندارید نه تنها شرایط همسر خود را ممکن نیست به درستی ببینید بلکه شرایط لازم برای آغاز یک زندگی مشترک را نیز نخواهید داشت.
پس بهتر است مقایسه نکنید آن اطرافیان ممکن است خیلی خصوصیاتی داشته باشند که شما تحت هیچ شرایطی نمی خواهید که همسرتان این ویژگی ها را داشته باشد.
از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید و بعد تصمیم بگیرید.