اختلاف تحصیلاتی😢

سلام

میخواستم بدونم  دوفرد که میخواهند باهم  ازدواج کنند چقدر اختلاف تحصیلاتی مهم هستش؟

من بیست سالمه دانشجو معلمم

و به یک اقایی علاقه مند هستم که  دیپلم داره و دانشگاه نرفته شغل مناسب(ازاد)هم دارند

این مورد میتونه تو ازدواج مسئله مهمی باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اين موضوع بايد بين دو طرف بررسي بشه اينكه چقدر براي خودتون موضوع مهمي هست ايا ممكنه بعدها براتون چالش باشه يا باعث بشه نگاه تحقير اميزي داشته باشيد
يا اينكه ديگران چه فكري كنن براتون مهمه و ممكنه شروع به سرزنش و مقايسه همسرتون با ديگران كنيد.به تك تك اين سوالات پاسخ بدهيد و ضروريه كه حتما مشاوره پيش از ازدواج برويد .