شوهرم بهم زنگ نمیزنه

سلام خسته نباشید. راستش چهار ماهی هست ک عقد کردم . شوهرم خیلی کم بهم زنگ میزنه بیشتر وقتا خودم بهش زنگ میزنم باهاش صحبت کردم گفتم دوست دارم بهم زنگ بزنی خبر بگیری میگه چشم زنگ میزنم ولی خودت میدونی من کار دارم ولی وقتی تو توخونه هستی بیکاری زنگ بزن. ولی باز فراموش میکنه چیکار کنم بهم زنگ بزنه همش حس میکنم بهم بی توجهه خیلی از این بابت ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه نامزدتان با شما تماس نمیگیرند دلیل بر بی توجهی و عدم علاقه ایشان نیست. افراد به روشهای مختلف ابراز علاقه میکنند و توجهشان را نشان میدهند یکی از این روشها تماس تلفنی است ولی قرار نیست همه به یک سبک رفتار کنند.
شاید ایشان با تماس تلفنی معذب هستند یا زیاد اهل تلفنی صحبت کردن نیستند
اگر مشکلی ندارید و در بقیه امور توجه میکنند بهتر است نگاهتان را تغییر دهید
از طرفی میتوانید خودتان روزی یکبار را تماس داشته باشید وتوافق کتید که مثلا شب ها که  کار روزانه شان به پایان رسیده دقایقی صحبت کنید