دخترم نه ماهه است 6900 وزنشه. از چهار ماهگی تا الان کمتر از یک کیلو اضافه کرده همه راه ها رو رفتم آزمایش و سونو که اونم ميگن رفلکس ضعیف داره دارو میخوره بقیه آزمایشات مشکلی نداشت شیر خشک دادم دکترش يه مدت غذای رژیمی ریسورس جونیور نوشت ولی وزنش تغییری نکرد میترسم. ریزه میزه نیست. از لحاظ جثه اندازه بچه چهار ماهه ست

وزن تولد 3150، قد 50، دور سر 35

وزن الان 6900 قد 68 دورسر 43.5

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن کودک شما کم است. باتوجه به اینکه نزد پزشک بررسی شده و آزمایشات سالم است بنابراین توصیه به تغذیه مناسب می شود ضمن اینکه تحت نظر پزشک نیز باشید. شیر خودتان و شیر خشک را ادامه دهید. غذاهای متناسب با سن نیز مقوی بپزید و برنامه غذایی منظمی داشته باشید. با اصرار و دعوا کردن به کودک غذا ندهید.