من هفته بیست و هفتم بارداری هستم مجبورم با هواپیما یه مسافرت کوتاه و دو روزه برم ولی خیلی استرس دارم بنظرتون سفر با هواپیما در این هفته مشکلی پیش میاره
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

عزیزم بدتر از هر چیز برای بارداری داشتن استرس هست . دقیقا نمیدونم وضعیت بالینی شما به چه صورت هست ولی اگر تا به حال مشکل خاصی نداشتی ، مشکلی نیست نگران نباشین. فقط نکاتی رو رعایت کنیین. مسافرت خیلی طولانی نباشه و مدام در یک وضعیت خاص نباشین .(نشسته ، ایستاده،. . .) و هر نیم ساعت حرکات و نرمش پا انجام دهیدو آنها را حرکت دهید. غذای مناسب به همراه داشته باشید و حتی الامکان از غذاهای بیرون و سبزی و سالاد خام استفاده نکنید.اگر مدت پرواز کوتاه است موردی نیست.