سلام وقتتون به خیر ببخشید ماه چهارم بارداری میشه با هواپیما سفر کرد؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر مشکلی نباشد بله

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

هفته 7 بارداری هستم.با توجه به اینکه دکترم سفر با هواپیما رو منع کرده میخواستم بدونم سفر با هواپیما

پاسخ معمولا اگر مشکل خاصی نداشته باشین و پروازخیلی طولانی نباشه ایرادی نداره تا تقریبا 8 ماهگی به بعد . از پزشکتون باید بپرسین که با توجه به شرایط بالینیتون چرا همچین توصیه ای براتون گذاشتن عزیزم

سفر با هواپیما در بارداری

پاسخ با سلام ، خير مشكلی نيست ، نگرانی شما بيشتر آسيب رسان است.

سفر با هواپیما در دوران بارداری

پاسخ سلام شرایط فرد بسیار مهم است .در سه ماه اول و بعد از هفته ۳۵ بارداری به بعد بهتر است سفر هوایی نداشته باشید.روز خوش

باسلام من این هفته ایشالا آی یو آی دارم و برای تعطیلات نوروز مسافرت با هواپیما به خارح که حدود 4 ساع

پاسخ سلام اگر باردار شوید و مشلی نداشته باشید میتونید مسافرت بروید اما اگر تهدید به سقط باشید نمی تونید برید اصلا قابل پیش بینی نیست