دوری کردن بچه۵ساله از دوستاش

بچم ۵سالشه اولی ک شخص جدید میبینه خیلی خوب باهاش ارتباط برقرار میکنه اما بعد فراری میشه میره بیرون بازی نمیره پیش دوستاشو همسناش تنهایی بازی میکنه.یاکلاس میبرمش یکی دو روز اول خوبه ولی بعدش زده میشه و گریه میکنه و نمیره نمیدونم چکارکنم میترسم برای مدرسه رفتنش ب مشکل بربخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
براي خيلي از كودكان اين رفتارها تاحدي طبيعي هست و جاي نگراني نيست.لزوما كودكان زمان طولاني با يك كودك ديگر بازي نميكنند و تنوع طلبي و كشف اتفاقات جديد اونها رو رو وادار به تجربه جديد ميكنه.براي بهبود وبالابردن عملكرد مهارت زندگي در كودك بهتره هفته اي حداقل يكبار كودكان رو پارك برده تا فرايند افزايش مهارت ها صورت بگيره.
پرتلاش و صبورباشيد.