پسر۵ساله

۵سالشه پسرم اصلاگوش بحرف نمیده شباتوخواب دادوبیدادوگریه میکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
خيلي مختصر توضيح داديد
چي باعث ميشه پرخاش كنه ايا محركي داره كه باعث ميشه عصبي بشه ،ايا به حرفاش توجه ميشه، ايا همكلام و همبازي داره؟ اينكه قبل خواب چه حال و احساسي داره ؟ايا متوجه اين داد زدن هست؟ ايا خوابي ميبينه ؟
بهتره به اين سوالات جواب بدين
لازمه فرزندتون را پيش مشاور كودك ببريد و زير  نظر ايشون اين موضوع بررسي و حل بشه