سلام،  دختر هشت ساله ای دارم متاسفانه در مدرسه هم کلاسی هایش او را تحویل نمی گیرند. من در طی سال تحصیلی دخترم متوجه شدم که حتی برای حفظ دوستی خود برای آنها هدیه یا خوراکی می خرد تا بلکه توجه آنها را به دست بیاورد، این مسئله من را نگران کرده دخترم در خانه هم محبت من و هم محبت پدرش را داراست و اطرافیان همیشه به او عشق می ورزند و اینکه دخترم از نظر ظاهر و زیبایی هم بسیار زیباست و در درس هایش نیز باهوش و با استعداد است. تنها نکته خاصی که من به عنوان مادر در مورد دخترم دریافتم درک بالای او از آدم ها ست به اندازه ی یک آدم بالغ احساسات و عواطف آدم ها را درک میکند، به طوری که بعضا من را متعجب کرده است. سئوال من اینجاست چرا دختری با این هوش و زیبایی تنهاست و مورد قبول دوستانش نیست؟   و البته ناگفته نماند دخترم بسیار عاشق بازی کردن است و بسیار بازیگوش، طوری که بازی را به هر چیزی ترجیح می دهد و اینکه چطور می تونم به عنوان مادر کمکش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
فرزند شما كمي در حيطه مهارت هاي زندگي نياز به تقويت داره كه با كارهايي مثل پارك رفتن و بازيهايي مانند گزارشگري و.... اين عامل كم كم برطرف خواهد شد.اعتماد به نفس كودك شما از راه بازي و مشاركت هاي اجتماعي تقويت خواهد شد و جاي نگراني نيست.البته دقت بفرماييد حمايت هاي زيادي هم ميتونه آسيب زا باشه
پرتلاش و صبور باشيد.