خیانت و تنوع طلبی همسر

باعرض سلام و خسته نباشید.

من  یک ساله با همسرم ازدواج کردیم . ناگفته نماند ما از قبل هم دیگه رو میشناختیم و ارتباط داشتیم همسر بنده از قبل یعنی از موقعی که هنوز مجرد بودن دنبال دوستی با جنس مخالف و دیگه دوست دختربازی و این حرفها بودند الان هم عادت کردن واقعا خیلی هم شدید یعنی با وجود من که زنش هستم میگه خانوم من کاری انجام میدم یا با یه دختری باشم  هم اگه رابطه داشته باشم بی خبرت نمیزارم و همینطور هم هست منم به خاطر این که نره پشت سر این کارها رو انجام بده هر چی میگه اخم به ابرو نمیارم با این که میدونین جنس زن خیلی حسوده خب منم حرص میخورم دیگه نه که تو زندگی، شوهرم کمبودی داشته باشه نه اصلا حتی یه درصد همه چی براش فراهم هست نه غر میزنم نه اذیتش میکنم تو روابط جنسی و این حرفها متاسفانه به این کارها عادت کردن چون مادری نداشت که بهش بگه این کارها زشته به علاوه مادرشون هم همراهیشون میکرد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی بعضی موقع ها نمیتونم دوام بیارم میزنم زیر گریه خیلی دوستم داره خیلی عاشقمه  من رو میخواد ولی میگه میخوام اینطوری هم سرگرم باشم.

حتی یه شب به خاطر این کارش قرص خوردم میدونه واسه این کارهاش بود دیگه به روم نیاورد همون اولش فهمیدم که بغلم کرد و گریه میکرد یا فردا شبش که خانوادش اومدند عیادتم میگفت اگه خانومم نباشه من دق میکنم از این که دوستم داره شکی نیست ولی لطفا یه راهنمایی یه راهی جلوی پام بزارید که بتونم این عادت بد رو از سرش بندازم .حتی بهش گفتم اگه دوستم داری این کارها رو نکن ولی انگار فایده نداره میگه اینا سرگرمی اند تو عشق منی تویی که انتخاب اول و آخرمی تویی که واسم میمونی. باز هم با این حرفهاش خام میشم . لطفا تو رو خدا یه راهی جلوی پام بزارید .نمیخوام به خاطر این کارها از دستش بدم. مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلماماییوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
طبق گفته خودتون اگر هیچ نقطه ضعفی در رابطه خود نمی بینید همسرتان باید خود بخواهد تا تغییری در رویه زندگی اش ایجاد کند.
تصمیم باشماست که بخواهید شرایط موجود را بپذیرید یا خیر.
اما به خاطر داشته باشید دعوا، خودکشی، گریه و قهر هیچ کدام نمیتواند تغییری در فرد مقابل ایجاد کند بلکه فقط شما را از نظر روحی ضعیف تر میکند و بعد مدتی رفتارهای شما برای همسرتان عادی شده حتی این توجه ها نیز از بین میرود.
بنابراین در وهله اول دست از رفتارهای کنترل گرانه بالا بردارید.
با همسرخود از شرایط موجود حرف بزنید و به صورت قاطع تصمیم خود را بگویید که نیاز دارید زندگی متعهدانه، آرام و صمیمانه با او داشته باشید
عشق فقط بیان دوست داشتن نیست بلکه باید بعد تعهد و صمیمیت داشته باشد
بنابراین اگر ایشون زندگی با شمارو میخواهد باید حضوری به زوج درمانگر مراجعه کنید تا با کمک ایشون رویه فعلی تغییر کند و دایره روابط زناشویی دونفر شما شکل بگیرد.
توجه داشته باشید تهدید نکنید بلکه قاطعانه حرف خود را بگویید (یعنی در کمال احترام اما عملگرا حرفی میزنید که پای عواقبش ایستاده اید)
اما اگر واقعا قصد دارید به زندگی با این سبک ادامه دهید، برای سلامت روان خود برنامه ای برای زندگی تان تدارک ببینید.
هدفی هایی که انگیزه ای هستند برای ادامه دادن زندگی تان فهرست کنید (کارهایی که همیشه دوست داشتید انجام دهید و فرصت نمیشد) مثلا ادامه تحصیل دادن ، کار کردن، یک هنر یاد گرفتن و...
توانایی هایتان و موانع را فهرست کنید
حسرت، چرا ها و اگرها را کنار بگذارید چون حتما به سراغتان خواهد امد که کاش زندگی اینجوری نبود، کاش اینقدر دوستش ندارم، چرا من، گناهم چی بود و....
با در نظر گرفتن تمام جوانب دست به عمل بزنید.
دیگر اینکه حتما ورزش کنید و جمع دوستانه ای برای خود داشته باشید تا بعنوان منبع انرژی و حمایت از آنها کمک بگیرید(البته منظور این نیست رازهای زندگی خود را بیان کنید وقت گذرانی و چند ساعت بگو بخند تاثیر شگرفی در تغییر روحیه تان خواهد داشت)
زندگی زیبا خرد و احساس را همزمان نیاز دارد
پایدار باشید🌹🌹🌹