تشخیص گذاری اسکین تگ و زگیل

سلام خانم دکترنسرین زارع پور توروخدا جواب منو بدید درصفحه اینستاگرام شمام سوال کردم همراه باعکس دختر۲۰ساله ایم که در ناحیه تناسلیم یک عدد خال ریز به وجود اومده میشه بگید چی میتونه باشه؟ نگرانم کرده ممنون.

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عزيزم بدون معاينه نظر نمي شود داد حتي گاهي با معاينه هم قطعي مشخص نمي شود و نياز به بيوپسي است ولذا بهتر است از نزديك معاينه شويد