سلام، من مدت یک سال هست حدودا پوستم ملتهب میشه جوش میزنه و خیلی میخاره ، وقتی یمخارونم زخم میشه و پوستم سیاه میشه !! قهوه ای نه، بلکه سیاه! حس میکنم از زیر پوست سیاه میشه

دکتر رفتم گفتن حساسیته ولی اصلا نمیدونم به چی، خودش کم و زیاد میشه یه مدت رو به بهبودی میره بعد دوباره یک مرتبه تو تنم زیاد میشه، امپول بتامتازون زدم یه دوره کم شد ، قطع کردم دوباره برگشت، با قرص پردنیزولون هم همین داستان رو داشتم. روی کمر، زیر شکم، پشت و جلوی گردن و روی ساق پام میزنه، و کلافه ام کرده

دارو ی اعصاب و روان مصرف میکنم ، نوشته بود ممکنه عارضه پوستی داشته باشن. قرص سیتالو پرام یکیش بود که عوضش کردم با فلوکستین ولی تغییری حاصل نشد، و امپول رسپریدون میزنم ماهی یک عدد.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل تصویرساز دیجیتال وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پزشکی قانونی و مسمومیت ها

به متخصص روماتولوژی مراجعه کنید
همچنین در خصوص بهداشت محل زندگی _و گال مطالعه کنید
نام Sarcoptes scabiei ایجاد می‌شود که یک گونه کنه میکروسکوپی هشت پا است. این کنه‌های میکروسکوپی در صورت عدم درمان می‌توانند ماه‌ها روی پوست شما زندگی کنند. آنها در سطح پوست شما تکثیر می‌شوند و سپس برای تخم‌گذاری در آن فرو می‌روند
https://isovisit.com/d/79745