سلام وقتتون بخیر ببخشید من پوستم خیلی خراب شده می‌خوام کامل راهنماییم کنین که برای یک پوست مختلط فوم یا روغن یا یا روتین پوستی یا ضد آفتاب و خلاصه چیا لازمه پوستم منافذ باز داره بعد سر دماغم کک و مک داره و یکمم پوستم قرمز میشه خواهش میکنم راهنماییم کنین و بگین ضد آفتاب یا غیره چیا لازمه تا پوستم صاف و شفاف و خوب بشه سنم هم 24سال

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پزشکی قانونی و مسمومیت ها

عزیزم هزارتا سوال پرسیدی بنظرت اینجا میشه جواب همشو داد؟
شوینده هیدرودرم بزن
اورآل آب رسان بزن بعد شستن
هربار میای از بیرون آرایش می‌کنی میخابی بیدار میشی پوینت باید بشوری اگه آبرسان بزنی صب نباید چرب باشه از خشکیه و اینکه ضدآفتاب spfبالا بزن مثل ایزیدین
البته اینها بهترینهای بازار بود تقریبا اما پرودرما و مارکهای دیگم خوبه
توی پیجم درموردش توضیحات بیشتر هست بخون
https://instagram.com/dr_haniz?igshid=MXZpdDJ3N3Z5aGRkbQ==