با توجه به کیفیت پائین روغن زیتونهای وارداتی و تهیه آنها از تفاله زیتون که اکثرا از کشورهای ترکیه و ایتالیا وارد میشود، توصیه میششود که از روغن زیتونهای اصل داخلی استفاده شود. بهترین راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی: هنگام استشمام روغن باید بوی زیتون احساس شود که گاهی این بو همراه با بوی سیب و سبزی همراه است که این بو بیانگر کیفیت قابل قبول روغن زیتون است.همچنین روغن زیتون اصل در یخچال دچار یخ زدگی نمی شود و تنها کمی خود را میگیرد که چند دقیقه بعد از خروج از یخچال مجددا به شکل اولیه خود باز می گردد.
چه بگویم ای دل؟من که دیوانه لبخند جنون آسایم،من که در عمق وجود آتش پنهانم،چه بگویم؟من گرفتار نگاه یارم.