2777
2789
عنوان

درمان ماکولار آمیلوئیدوز

| مشاهده متن کامل بحث + 146268 بازدید | 223 پست
سلام عزیزان ..من ۱۵سالم بود مبتلا به این بیماری شدم ...۲۰سال پیش به بیمارستان سینا اهواز پیش دکتر رضا یعقوبی مراجعه کردم ..فقط پماد تریامسینولون ان ان رو بهم داد روزی دوبار استفاده کردم یه ماهه خوب شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من ده ساله که این بیماری رو دارم ،دکتر زیاد رفتم ولی تاثیری نداشت،تا قرص راکوتان خوردم برای جوشای صورتم،تو یک سالی که قرص راکوتان میخوردم خارش و لک های پوستم کامل خوب شده بود،ب محص اینکه دیگه خوردن راکوتان رو قطع کردم دوباره خارش و لک هتی پوستم برگشت،الان ی مدته قرص دکتر مورد میخورم ب نظرم اثرش شبیه راکوتانه خارشم کمتر شده و لک هتی پوستم داره بهتر میشه،امیدوارم تجربه هام ب دردتون بخوره
2803
سلام دوستان پماد تریامیسلون خیلی خوبه اما نباید طولانی استفاده کنید خیلی عوارض داره از جمله نازک شدن پوست حتما عوارضش رو بخونید دکتر گفت بیشتر از دو هفته نباید استفاده شه

سلام دوستان.این تایپیک دیگه فعال نیست؟  کاش بیاید بگید درماناتون نتیجه داده یا نه.یه دکتر خوب برای درمان ماکولار تو تهران یا کرج بهم معرفی کنید.واقعا از همه جا ناامید شدم دیگه  

2804

تو تا حالا دکتر رفتی؟ بهت چی داد دکتر؟ به من فقط انتی هیستامین داد برای خارشم،یک کرم ترکیبی و یه روشن کننده ایرانی،رنگ پوستم کمی روشن شد اما لکه ها کمتر که نشد هیچ وسعتش هم بیشتر شد  

سلام دوست عزیز،از اینکه انقد درمانده اید بشدت ناراحت شدم.منم دقیقا حس شما رو دارم.روی ساق پاهام هم داره لک میزنه.کلا پوستم تیره شده.همش عکسای دوره نوجوونیم رو که میبینم حسرت میخورم.چند وقت پیش توی نت دنبال درمان گیاهی و طب سنتی بودم.متوجه شدم طبعم گرم و خشکه و صفراوی،دنبال یه دکتر خوبم توی کرج ،اگه طب  سنتی باشه که خیلی بهتره.هروقت به پوستم نگاه میکنم حالم گرفته میشه.البته توی نت درباره افرادی که اگزما دارن سرچ کردم.اونا هم مشکلات خیلی بدی دارن.بدنشون زخم میشه ،از وقتی عکساشونو دیدم کمی حسم به ماکولار عوض شده،یعنی ساده تر بگم خداروشکر میکنم که اگزما ندارم.

2805

سلام

بنده پزشک عمومی هستم طی مطالعاتی که انجام دادم و تجربیاتم به نتایج مطلوبی در درمان ماکولار آمیلوییدوز رسیدم.

مصرف محلول دی متیل سولفوکساید 40 در صد محلول در آب که توسط داروخانه بیمارستان رازی تهیه شده بسیار موثر است بدین صورت که محلول را روزی یک مرتبه با پنبه روی مناطق درگیر پوست بمالید بعد از اینکه محلول را کاملا بر روی پوست مالیدید نیم ساعت صبر کنید سپس از لوسیون بدن خصوصا لوسیون بدن سینره روی مناطق پوستی درگیر که قبلا محلول را مالیده بودید بمالید.

طی 3 الی 6 ماه درمان به طور قطع 50 درصد بهبودی حاصل خواهد شد و پوست بسیار بهتر از قبل به نظر خواهد رسید.

فقط درمان نیازمند صبر حوصله و مصرف صحیح دارو است.

بعد از مالیدن محلول روی پوست احساس سوزشی حاصل خواهد شد نگران این مساله نباشید تحمل نمایید.

قیمت هر شیشه 100 گرمی حاوی محلول دی متیل سولفوکساید 40 درصد داروخانه رازی معادل 10 هزار تومان می باشد.

داروخانه بیمارستان رازی داروخانه تخصصی پوست می باشد ترجیحا دارو را از این محل تهیه فرمایید.

دارو را باید پزشک تجویز نماید بعد از معاینه و  مشاوره با پزشک در صورت تشخیص این بیماری پزشک میتواند دارو را برایتان تجویز نماید.

ممکن است 6 الی 1 سال بعد از بهبودی و اتمام درمان دوباره رنگ پوست درجاتی تیره تر شود چنانچه این مساله رخ داد لازم است مجددا یک دوره 2 الی 3 ماهه آغاز نمایید تا بهبودی برای مدت طولانی حاصل گردد.

التماس دعا

در پست هایی که دوستان گذاشتند مصرف راکوتان  قرص معروف که برای آکنه استفاده می شود تا حدی در این بیماری موثر است ولی استفاده بی مورد صحیح نیست حتما با مشورت پزشک استفاده شود.

ضمن استفاده از محلول مصرف یک عدد قرص آنتی هیستامین از جمله هیدروکسی زین 10 میلی گرم شبانه به کاهش احساس سوزش و خارش و کمک به بهبودی تا حدودی موثر است.

2801