2777
2789
عنوان

درمان ماکولار آمیلوئیدوز

| مشاهده متن کامل بحث + 146314 بازدید | 223 پست
نه حنای بی رنگ نبود حنای سنتی درجه یک از عطاری می گرفتم با سرکه سیب خالص و طبیعی قاطی میکردم خمیر شک ...

عزیزم تروخدا منم راهنمایی کن بخدا پر لک شدم ۲۰ سالمه کلیی هزینه و دکتر رفتم بیعایده بود و ب سرعت درحال رشده میشه بگین سرکه رو داغ میکردین ینی رو گاز میزاشتین تا داغ شه بعد حنا رو قاطی میکردین.؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .منم چندین ساله درگیر این بیماریم .یک ماهه درمانشو شروع کردم خیلی عالی جواب داده گردنم پاک شده ...

سلام تروخدا کمکم کنین منم درگیر شدم اونم گردنو و سینه و بازو شکم بدجور .تروخدا بگین چی استفاده کردین پیش کدوم دکتر رفتین ؟ 

فقد ۲۰ سالمه لک قارچی رو کل بدنم بود اینم اضافه شد😭😭😭😭 

2803
سلام تروخدا کمکم کنین منم درگیر شدم اونم گردنو و سینه و بازو شکم بدجور .تروخدا بگین چی استفاده کردین ...

من کلی پیام خوندم خیلیا گفته بودن دکتر جویا در اصفهان درمانشون کرده

سلام دوستان عزیز و گل و گلاب من ۲۸ ساله نزدیک ۷سالیه ماکولارجان منو رها نمیکنه.تمام راه ها رو رفتم ا ...

اره واقعا منم ۱۵ ساله درگیرم. دیگه جزیی از من شده ولی هر روزه در دعا هستم برای تمامی بیماران درگیر ماکولار. خداوند خودش کمک کنه چون واقعا آزاردهنده است 😭

2804
وای بچه ها تریامسیون ان ان معجزه کرد!بدنم خیلی خارش داشت ی بار استفاده کردم خوب خوب شد!ولی نمیدونم ب ...

حواستون باشه این پماد کورتون داره بیشتر از ۷ روز گفته نباید استفاده بشه. سرچ کنید در موردش

سلام دوستان من تقريبا دوساله درگير شدم و نميدونستم اين يك بيماريه از روزى كه آگاه شدم دنبال درمان رفتم و هيچ كدوم جواب نداد،به تازگى يه روشى رو شروع كردم كه خداروشكر داره لكه ها از بين ميره،دوست داشتم با شما هم به اشتراك بذارم،هر شب يك سوم ليوان سركه انگبين بقيه ى ليوان آب ولرم ميريزم قبل از خواب ميخورم،حجامت رفتم انجام دادم يك نوبت،صبح ناشتا نصف ليوان عرق كاسنى و نصف ديگه عرق شاتره تركيب ميكنم ميخورم،از پودرموبر سنتى سه روز يكبار به اندازه دو دقيقه روى موضعى كه درگير شده ميزنم و بعدش حنا ميذارم اونم دو سه دقيقه و اخرشم با كيسه و سفيد آب آروم ميكشم،خيلى داره بهتر ميشه،من روى بازوى راستم،پشت كمرم و پشت كتفم درگيره كه الان فقط كمرم يه ذره مونده و كمى هم روى بازوم.

اميدوارم تجربياتم به دردتون بخوره اگر كسى نتيجه گرفت براى صاحبخونه شدن مادرم يه سوره ى حمد قرائت كنه ممنون ميشم.

2805
سلام دوستان من ١۴ساله گرفتار این بیماریم تو دوران بلوغ شبیه جوش بود وخارش شدیدداشتم اما به سن٢۰که شد ...

سلام.شماماکولار داشتید؟مگه ماکولار پیشرفت نمیکنه چجوری واسه شما همونطور مونده ک تونستید تتو کنید

سلام من شخصا مبتلا به ماکولار آمیلوئیدوز هستم و سالها به دنبال راه درمان آن . به دکترهای متفاوتی از ...

سلام خانم امیدوارم که نتیجه گرفته باشید من البته نمیدونم این پست را کی گذاشتین ، این داروها که گفتین خانم دکتر شمس تجویز کردن؟