لاسلام من هردوش رو خریدم. چدن ها به مرور لایه ی تفلونش میره گ خب قاطی غذا میشه و میخورین و سرطان و این حرفا... استیل ها عالی. توشون آبگوشت و پلو و خورش و سرخ کردنی و همه چی درست کردم لذت هم میبرم از کار باهاشون و اینکه بعد شستن برق میزنه عین روز اولش. فقط دوتا مشکل داشتم. 1. دسته ی قایلمه استیل هام از این پلاستیک های سیاه داشت که چندباری سوخت و اوناهم که نسوخت توی ماشین ظرفشویی ترک برداشت و فهمیدم ظرف استیل خوب باید همه جاش حتی دستگیره ی درش هم استیل باشه. 2. من توی ماهی تابه استیل همه چی سرخ کردم که نچسبید فقط باید داغ داغ بشه قبلش. به جز موادی که تخم مرغ خام داشت مثل انواع کوکوها. همچین می چسبه که شستنشم به سختی ممکنه چه برسه به شکل خوب دراومدن. خلاصه رفتم یه ماهی تابه سرامیک خریدم برای پخت کوکو استفاده میکنم. برای بقیه چیزها همه چیز فقط استیل. مارکشونم ارشیاست برای من این بود انشای من