2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من اول پیازو گوشت رو تفت میدم بعدم لوبیا چیتی بهش اضافه میکنم
2 ساعت بعد سبزی و لیمو رو بهش اضافه میکنم و میزارم حسابی جا بیوفته مثلا 2 ساعت
*•.¸¸.•*•.¸خونه نمدی ¸.•*•.¸¸.•* www.namadi.ir شماره تماس و تل گرام 09210754330
2731
سبزی رو خوب خوب در حد سیاه شدن سرخ کن. بعد پیاز ففراوون و ریز ریز خورد شده را تفت بده تا شیشه ای شه.بعد گوشت رو بهش اضافه کن و تفت بده.بعد 1 ق غ رب گوجه بریز و تفت بده.لوبیا چیتی خیس شده(فقط لوبیا چیتی چون لعاب میده و خورشت آب و دون جدا نمیشه)اضافه کن.آب گرم بریز روش با سبزی قاطی کن بزار 4 ساعت با حرارت کم بپزه تا جا بیفته بعد نمک و لیمو بهش اضافه کن بزار 30 مین بمونه.معرکه میشه.روغنم توش قد 1 لیوان چایی بریز اولش که داری سبزی سرخ میکنی.چرب و چیلی و عالی میشه....من قورمه هام معروفه
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی....تو نوری از خدایی...
2740
اگر نمیخای توی زودپز درست کنی که الان دیره برای خوب جا افتادنش.به نظرمن با زودپز بپز.پیاز رنده شده و با زرچوبه و ادویه سرخ کن و بعد گوشت رو اضافه کن.کمی که تفت دادی لوبیا چیتی یا قرمز رو که یک شب قبل خیس کردی رو اضافه کن و کمی تفت بده و بعد بهش آب جوش اضافه کن.بذار که پخت.سبزی رو اضافه کن و نیم ساعت مونده به سرو غذا لیمو عمانی رو که باچنگال سوراخ کردی و یک ساعت توی آب بوده رو اضافه کن.من قره قوروت هم اضافه میکنم خیلی خوب میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
تارا خوب سبزی سیاه وتیره که تلخ میشه ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mahsa_ch_82  |  11 ساعت پیش
توسط   niهانیتاha  |  10 ساعت پیش