2777
2789
عنوان

خاطرات وتجربیات شیرین پس ازسقط 2

| مشاهده متن کامل بحث + 268047 بازدید | 34008 پست
مرسی عزیزم
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
من ی سوال دارم قلب تشکیل نمیشه مشکل کجاست قلب تشکیل میشه ولی ایست میکنه بازم مشکل از کجاست هردو ربط به اسپرم داره یا نداره
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مررررررررررضیه جون خداراشکربهت تبریک میگم انشاله ک بارداری راحت وبی. دردسری داشته. باشی امسال عجب سال پرباریه توی اولین روزای بهارخودم باردارشدم بعدازاونم پشت سرهم خبربارداری دوستام شنیدم الهی ک همه اقدامی ها بزودی مامان بشن
2803
بهارجان جواب سوال توروشایدحازق ترین دکتر هم نتونه بده جون برای درمان سقطای این مدلی براساس کلیاتتصمیم میگیرن بنظرم زیادی روی علت یابی حساس شدی درحال حاضربایدفقط یک دکترخوب پیداکنی وب حرفتش اعتمادکنی وتوکل بخدا جون راه دیگه ای برای ما ک سقط مکرر داشتیم وجودنداره
سلام دوستان من ٨ روز از سقطم میگذره،شرایط رو حی مسائدی ندارم بارداری اولم بود ودر اوج ناباوری باردار شدم،شهریور نوبت میکرو داشتم چون اسپرم شوهرم مشکل داشت،در اوج ناباوری ٨ شهریور متوجه شدم باردارم اوج خوشحالی و حال اون روزم قابل وصف نیست ولی این خوشحالی زیاد دوام نیوورد و تو ٦ هفته و ٤ روزش صدای قلبش رو شنیدم و دقیقا فرداش افتادم به خونریزی و سقط شد نابود شدم دنیام خراب شد حکمت کار خدارو درک نمیکنم تو این ٨ روز بارها گفتم چرا خدا؟؟؟؟؟ چاره ای ندارم باید صبر کنم دلم خیلی شکسته برام خیلی دعا کنید و دلم می خواد کنارتون باشم
من می‌دانم از همین صبح زیبا … از این گنجشکانی که رقصان آواز می‌خوانند … از این صدای گذر آب در نهر کوچک زندگیمان می‌دانم آری ، امروز روز خوبیــست … بی‌شک معجزه‌ای در راه است ... خداجونم نمیدونم بابت این معجزه ای که بهم دادی چطوری تشکر کنم، فقط بدون که عاشقتم
مامانای مهربون محتاجم به دعای تک تکتون
من می‌دانم از همین صبح زیبا … از این گنجشکانی که رقصان آواز می‌خوانند … از این صدای گذر آب در نهر کوچک زندگیمان می‌دانم آری ، امروز روز خوبیــست … بی‌شک معجزه‌ای در راه است ... خداجونم نمیدونم بابت این معجزه ای که بهم دادی چطوری تشکر کنم، فقط بدون که عاشقتم
2804
سلام دوستان گلم،نمیدونم منو خاطرتون هست یانه؟خرداد ماه سقط داشتم تو سه ماهگی،الان میخایم اقدام کنیم،من اصرار دارم ک بریم دکتر،همسرم میگه نیازی نیست،نمیدونم واقعا لازمه؟چون دکترم بهم گفتن قبل از اقدام یه ویزیت بشم پیششون،وایا کار خاصی باید انجام بدم؟غیرازخوردن اسیدفولیک؟چون مشکل خاصی ندارم،فقط خیلی لاغرم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام دوستان تبریک می گم بهتون و امیدوارم به خوشی نی نی هاتون رو به دنیا بیارین همتا و بهارک جون که رفتین دکتر رزاقی یه سوال دارم؟ مطبش شلوغه آیا؟ چندتا چند تا می فرستن داخل؟
" آنچه خدا خواست همان می شود "
2805
2801