2777
2789
عنوان

"خدایا..."

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 339 پست
خــدایـا چــه بـیحســاب بــر مـــا بخشیـدی... و مـــــــا... و مـا چه حسـابگـــرانهـ تسبیحـت میکنیـــمـ...! کاش از شمـارش دانه های تسبیح دست برداریـمـ.... فقــط یکــ بار بــیحسـاب تـــــو را بخوانیــــمـ.... جدا چقد جالبیم ما آدمـــــــــــــــــــــا...
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تمــــــام رنـج هایـی که می بری صــبـــــــــــر کن «صبـــــــــــر» اوج احترام به حکمت خداست...
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی
2803
2804
گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟
2805
2801