مواد لازم: پودینگ شکلاتی:1 بسته بسکوییت پتی بور ساده :2 بسته طرز تهیه: ابتدا پودینگ شکلاتی را مطابق دستور تهیه اش آماده میکنیم .سپس در یک سطح صاف دو ردیف بیسکوییت و در هر ردیف 4 تا قرار میدهیم و رویش پودینگ میریزیم این کا را 6 یا 7 بار تکرار میکنیم یعنی یک لایه بیسکوییت و یک لا یه پودینگ . مقداری از پودینگ را هم به دور کیک میزنیم و 2 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به دلخواه تزیین کنید. *****البته شما میتونین پودینگ رو توی خونه درست کنین من هم همین کار رو میکنم طرز تهیه پوینگ شکلاتی: مواد اولیه شکر ......................... 1 پیمانه پودر کاکائو تلخ ........... دو سوم پیمانه نشاسته ذرت ............ 6 قاشق غذاخوری شیر ........................ 4 پیمانه وانیل ....................... 4 قاشق چایخوری ابتدا شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس آن را درون شیر حل نمائید و مواد را درون ظرف مخصوص ماکروفر بریزید. ظرف را 3 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید. بعد وانیل را به آن اضافه کرده و به آرامی حدود 3-4 دقیقه هم بزنید تا سفت شود. روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. کمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید. خنک سرو کنید