2737
2734
عنوان

تهیه غذای خوشمزه با بوقلمون

8383 بازدید | 8 پست
سلام دوستای گلم ممنون می شم اگه کسی تجربه طرز پختن بوقلمون رو داره برام بنویسه. دستور پختش و مواد لازم تو کتاب آشپزی هست من فوت کوزه گریش رو می خوام . اولین باره می خوام درست کنم و نمی دونم بوی خیلی بدش رو چجوری می شه از بین برد. اگه کسی طرز خاصی درست کرده که خیلی خوشمزه شده خیلی لطف می کنه برام نبویسه . راستش من آشپزیم خوبه الان هم چون اولین باره می خوام درست کنم دوست دارم سربلند بیرون بیام.پیشاپیش از راهنمائیتون خیلی خیلی ممنونم.
برای عرض تشکر پیشاپیش دستور پخت یه نوع سوپ گندم سفید که برای افطار عالیه و اینجا می زارم.
مواد لازم:
گندم یک لیوان- شیر دو لیوان-کره یک بسته 75 گرمی- آرد 3 قاشق سوپخوری- گوشت گوسفند یا مرغ (چند تکه- با گوشت گوسفند خیلی خوشمزه تر می شه)- پیاز - دو عدد متوسط-نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم/هویج رنده شده یک عدد متوسط (با دنده ریز رنده شد)- خامه یک عدد کوچک
طرز تهیه : گندم را 2 ساعت قبل خیس می کنیم بعد با پیاز و گوشت گوسفند می گزاریم جوش بیاید بعد زیر گاز را کم می کنیم تا کم کم بجوشد حدود 3 ساعت و هر 10 یا 15 دقیقه هم می زنیم تا ته نگیرد گوشتها که پخن در می آوریم و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم و ادوبه جات غیر از دارچین را اضافه می کنیم. در ظرف دیگری آرد را می ریزیم و شیر را سرد داخلش می ریزیم و هم می زنیم وقتی یکدست شد رو گاز می زاریم و کره را اضافه می کنیم کمی که سفت شد داخل گندم و گوشت می ریزیم و هویج را می ریزیم بعد نیم ساعت زیرش را خاموش می کنیم و کمی که خنک شد خامه را اضافه می کنیم و هم می زنیم و کمی دارچین می ریزیم برای تزئین هم از دارچین استفاده می کنیم خیلی خوشمزه و مقوی است مخصوصاً اگر بیشتر بپزد و بیشتر هم زده شود مثل حلیم می شود.
منتظر هرگونه نظر و تجربه شخصی برای پخت بوقلمون هستم بازم ممنونم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
بی صبرانه منتظر شنیدن نظرات شما هستم و همچنین اگر بدونم پاسخگوی سوالات آشپزی شما عزیزان هستم.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
عزیزم من گوشت بوقلمون زیاد استفاده میکنم
از رانش برای خورشت و کباب
از سینه اش برای استروگانف و ته چین
و از بال و گردنش برای سوپ و حلیم بادمجان
خیلی هم خوب میشه و اصلا بو نمیده
البته من دقیقا مثل گوشت قرمز میپزمش یعنی اول با پیاز توی روغن تفتش میدم بعد بسته به نوع غذا بهش زردچوبه میزنم یه ادویه هم به اسم ادویه بوقلمون هست که وقتی گوشتش رو میخرم همراهش هست نمیدونم ترکیباتش چیه ولی زیاد ازش استفاده نمیکنم
به هرحال گوشت خوشمزه ایه و توی خورشت با گوشت قرمز از نظر ظاهری هیچ فرقی نداره
عزیزم من گوشت بوقلمون زیاد استفاده میکنم
از رانش برای خورشت و کباب
از سینه اش برای استروگانف و ته چین
و از بال و گردنش برای سوپ و حلیم بادمجان
خیلی هم خوب میشه و اصلا بو نمیده
البته من دقیقا مثل گوشت قرمز میپزمش یعنی اول با پیاز توی روغن تفتش میدم بعد بسته به نوع غذا بهش زردچوبه میزنم یه ادویه هم به اسم ادویه بوقلمون هست که وقتی گوشتش رو میخرم همراهش هست نمیدونم ترکیباتش چیه ولی زیاد ازش استفاده نمیکنم
به هرحال گوشت خوشمزه ایه و توی خورشت با گوشت قرمز از نظر ظاهری هیچ فرقی نداره
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز