فرنی آرد برنج
1- ارد برنج 2 ق مربا خوری پر
2- شیر 1 لیوان (پاستوریزه یا شیرخشک اماده شده )
3- نبات 1 ق چایخوری (یا شکر)
در صورت تمایل 1 ق مربا خوری کره یا کره بادام زمینی
شیر + ارد برنج + نبات کرده و روی گاز گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت دلخواه برسد بعد از روی گاز برداشته کره را اضافه کرده و هم زده . بعد از خنک شدن میل شود.
نکته :برای کودکانی که تازه وارد 7 ماه شده اند و تازه شروع به خوردن فرنی کرده اند اول باید به مدت یک هفته به صورت
غلظت فرنی به صورت لعاب باشد و بعد که معده کودک عادت کرد یواش یواش غلظت فرنی را بیشتر کرد.