2737
2739
با سلام مژده هستم و دخترم یسنا 9 ماه سن داره
امیدوارم با گذاشتن پستهای مناسب و مفید در مورد اشپزی و ........... برای دلبندانمون در این قسمت از سایت ، بتونیم مادران مفیدی باشیم
فرنی آرد برنج

1- ارد برنج 2 ق مربا خوری پر
2- شیر 1 لیوان (پاستوریزه یا شیرخشک اماده شده )
3- نبات 1 ق چایخوری (یا شکر)
در صورت تمایل 1 ق مربا خوری کره یا کره بادام زمینی

شیر + ارد برنج + نبات کرده و روی گاز گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت دلخواه برسد بعد از روی گاز برداشته کره را اضافه کرده و هم زده . بعد از خنک شدن میل شود.

نکته :برای کودکانی که تازه وارد 7 ماه شده اند و تازه شروع به خوردن فرنی کرده اند اول باید به مدت یک هفته به صورت
غلظت فرنی به صورت لعاب باشد و بعد که معده کودک عادت کرد یواش یواش غلظت فرنی را بیشتر کرد.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



فرنی سنجد

1- ارد سنجد 2 ق مربا خوری پر
2- شیر 1 لیوان (پاستوریزه یا شیرخشک اماده شده )
3- نبات 1 ق چایخوری (یا شکر)
در صورت تمایل 1 ق مربا خوری کره یا کره بادام زمینی

شیر + ارد سنجد + نبات کرده و روی گاز گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت دلخواه برسد بعد از روی گاز برداشته کره را اضافه کرده و هم زده . بعد از خنک شدن میل شود.

نکته :این رو هنوز خودم تست نکرده .
این دستور رو یکی از مامانهای خوب نینی سایت یاد داد امیدوارم اینجا بیاد و کامل برامون توضیح بده .
2742
فرنی سیب

1- اب سیب 1 لیوان
2- اب ا استکان
3-نشاسته 1 ق غذا خوری
4- شکر به میزان لازم

اول تمام مواد را باهم مخلوط کرده هم زده تا کاملا نشاسته در ابها حل شود بع درو گاز حرارت میدهیم و هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد

نکته :نشاسته حتما باید در اب سرد حل شود اگر به مواد گرم نشاسته اضافه کنیم در ان حل نمیشود .
این دستور رو هم یکی از مامانهای گل تو سایت گذاشته و من اوردم اینجا گذاشتم .
سلام مزی جون با اجازتون منم دستور سوپ پایه برای بچه ها که میخوان شروع کنن به غذا خوردن رو میزارم برنج 2قاشق غذا خوری هویچ رنده شده یه قاشق غذا خوری کره یا روغن برنج وهویچو باروغن رو میزاریم بپزه اینم از سوپ پایه که به مرور میتونیم متنوع ترش کنیم
یه سوپم که میشه به بچه های 9 ماه داد برنج 1ق غ- عدس1ق ق-یک تیکه گوشت مرغ یا گوسفند یا گوساله سیب زمینی وهویچ نگینی ریزخورد کرده ار هرکدوم ا قاشق یه کمم پیاز برای خوشمزه کردن سوپ

ترز تهیه همه ی مواد به جز سیب زمینی رو میریزم توی ضرف که بهتره لعابی باشه بعد به اندازه کافی روش اب میریزیم تا وسط پخت مجبور نشیم که دوباره اب بهش اضافه کنیم وقتی عدسو وگوشت مرغ پخت سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم ومیتونیم برای طعم بهتر ورنگ غذا یه دونه گوجه رو رنده بکنیم وبه سوپ اضافه کنیم ودر اخر میتونیم یکم اب لیمو ترشو وکره بهش بزنیم
2740
خوب یسنای منم الان 9 ماهشه و یه دستور سوپ میذارم
البته خیلی مواد داره خودتون میتونید کم و زیادش کنید ولی این سوپ دخمل منه و خیلی هم خوب وزن میگیره .


سوپ کامل
...........................
1-برنج 2ق غذا خوری
2-گندم 2 ق غذا خوری
3- هویج نصف یک عدد
4- گوشت ماهیچه گوسفند 100-150 گرم (میتونید از هر گوشتی استفاده کنید اما گوسفند بهتره)
5-گوجه 1 عدد
6 - ماش 1 ق غذا خوری
7-لوبیا 1 ق غذا خوری( هر نوع لوبیایی باشه عیبی نداره فقط اول پخته شه بعد به سوپ اضافه شه)
8-جو پرک کمی
9- سیب زمینی 1 عدد کوچیک
10 - کدو حلوایی کمی
11- جعفری یا گیشنیز یا کرفس به میزان لازم در انتها به سوپ اضاف شود

همه مواد را میذاریم با هم بپزه و در انتها کمی ابلیمو نمک و کره اضافه میکنیم.و میکس میکنیم
پوره سیب زمینی و گل کلم از هشت ماهگی به بعد
...................................................
مواد لازم:
150 گرم سیب زمینی
2 الی 5 گل از گل کلم
5 گرم کره
یک عدد زرده تخم مرغ

سیب زمینی ها را پوست کنده و هر یک را به سه الی 4 قسمت ببرید. سیب زمینی ها و گل کلم را به مدت 20 دقیقه آب پز کنید.
سپس آنها را از آب خارج کنید و با پشت چنگال به پوره تبدیل کنید. کمی از آبی که برای آب پز کردن سیب زمینی و گل کلم استفاده کرده اید را می توانید به آن اضافه نمایید تا پوره تان کمی از سفتی و چسبندگی در آید
زرده تخم مرغ ، کره و کمی نمک به آن اضافه نمایید

پوره عدس، از هشت ماهگی به بعد
............................................
301- گرم عدس
2-عدد هویج کوچک
3-یک نیمه پیاز کوچک
4-کمی جعفری
5-یک قاشق چایخوری کره
6-یک قاشق سوپخوری شیر

عدس ها را به مدت یک ساعت در آب به همراه هویج، پیاز خرد شده، جعفری و کمی نمک بجوشانید
سپس تمام مواد را میکس کنید تا به حالت پوره در بیاید.
شیر، جعفری خرد شده، و کره را هم اضافه کنید و مخلوط کنید

این پوره را می توایند با مقداری گوشت سینه مرغ و یا گوشت قرمز مخلوط و سرو کنید (به ویژه اگر این وعده را برای ناهار کودک در نظر میگیرید
آش ماش
..............
نصف فنجان ماش را با آب مرغ خوب می پزیم در حین پخت یک عدد شلغم رو تکه تکه کرده به آن اضافه می کنیم و بعد کمی سبزی مانند گشنیز و پیازچه و تره و جعفری اضافه نموده و وقتی جا افتاد یک کمی آب لیموی تازه به آن می زنیم و بعد آش را میکس می کنیم



ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687