2737
2734
کیلکا نیازی به پاک کردن پولک نداره و کافیه با آب بشوریدش و یه ذره از پوست شکمش رو با کارد ببرید تا محتویات شکمش هم خالی بشه.

اول مقدار نسبتا زیادی روغن تو یه ظرف نچسب بریزید و بذارید داغ شه. اگه سرخ‌کن دارید، اینجا به کارتون میاد، چون نمی‌ذاره روغن این ور و اون ور بپاشه. ماهیا رو توش بریزید تا حسابی سرخ و برشته بشن.

حالا باید یه سس خوشمزه برای این غذا درست کنیم. یه پیاز متوسط رو رنده کنید و با حرارت ملایم سرخش کنید. کمی که طلایی شد، یه قاشق رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، فلفل شیرین خرد شده، سیر تازه، کمی زعفرون، جعفری و یه لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم غلیظ شه.

همه ماهیا رو تو یه ظرف بچینید و سس رو تو پیاله و بین ماهیا بذارید که بخش قرتی بازی داستان هم تکمیل شه. اگر مطمئن هستید که همه مزه سس رو دوست دارن، می‌تونید ماهیا رو تو ظرف بچینید و سسو روش خالی کنید.

فکر می‌کنم اگه یه متخصص تغذیه این دستور رو بخونه بگه که سرخ کردن ماهی تا حدی که برشته شه خواصش رو از بین می‌بره. اما وقتی کیلکا تا این حد سرخ می‌شه از سر تا دمش رو می‌شه خرت خرت جوید. اگه دنبال تغذیه سالم‌تر هستید می‌تونید ماهی رو روی توری یا کباب کنید و یا قبل از برشته شدن از تو روغن درآری
CafeMom Tickers
آره خیلی خوشمزست تازه خیلی هم خاصیت داره

بعضی ها تو ماهیتابه سرخش می کنن که البته نباید خیلی سرخ شه چون سریع برشته می شه و پوک می شه

ولی بعضیا هم به سیخ می کشنشو کبابش می کنن که اینطوری خیلی خیلی خوشمزه می شه و اصلا هم گوشتش پوک نمی شه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز