2733
2734
عنوان

خورش ماست اصفهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5554 بازدید | 33 پست
ماست را شب قبل کیسه می اندازید

گوشت گردن باید حدود 4 ساعت کاملا بپزد به صورتی که 1 لیوان ابش باقی بماند
استخوانهای گردن را جدا کرده و کامل و زیاد این گوشتها رو می کوبیم و کم کم همان یه لیوان اب گوشت رو هم بهش اضافه می کنیم
و گوشت ررا کنار می گذارید

تخم مرغهارا با شکر با قاشق مخلوط کرده و روی حرارت خیلی ملایم هم میزنیم
خوب که مخلوط شد و شکرها حل شد ماستهارو کم کم طوری که گلوله نشود اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم
با حرارت خیلی کم

بعد گوشت کوبیده رو اضافه کرده و همین طور که حرارت کم است مرتب هم میزنیم
خوب که مخلوط شد زعفران اب زده را به ان اضافه کرده و هم میزنیم

بعد داخل یخچال بگزارید تا کاملا سرد شود

این دستور به اندازه ی 8 خورشت خوری است

نوش جان

من برم ناهار بخورم سوالی داشتین بنویسین میام جوابشو میزارم

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2731
2738
من خورش ماست را مثل فسنجون می پزم.البته این دستور از مادر شوهرم یاد گرفتم و هیچ جای دیگه هم ندیدم.واسه کسایی که از شیرینی خورش فسنجون خوششون نمیاد خوبه.شبیه به همین دستور اما گرم سرو می شه و گردو داره
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تنهایی

نباتی۱ | 33 ثانیه پیش

پسر۷ماهه من😊

shadi1399 | 37 ثانیه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز