2737
2739
عنوان

طرز تهیه مسقطی خوشمزه

10021 بازدید | 16 پست
می شه طرز تهیه مسقطی خوشمزه و مقوی رو که بشه به عنوان میانوعده به بچه ها دا رو برام بنویسید
دلم سوزد به سرگردانی ماه که شب تا روز پوید این همه راه
سحر خواهد درآمیزد به خورشید نداند چون کند با بخت کوتاه!


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد لازم:200 گرم نشاسته ذرت- 400 گرم شکر-1.5 لیتر اب- نصف لیوان گلاب- روغن جامد 100گرم-خلال بادام100گرم- زعفران دم کرده- 2ق غذاخوری
نشاسته ذرت را در ابسرد حل میکنیم و از صافی رد میکنیم- و در ظرفی ریخته و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود بعد که یک کم غلظت پیدا کرد و یکدست شد شکر و گلاب و خلال بادام و زعفران را میریزیم و بعد روغن اب کرده و حدود 15 دقیقه با حرارت متوسط میگذاریم و هم میزنیم که غلیظ شود و بعد امادهس و تو قالب میریزیم و تو یخچال میزاریم تا ببنده.
2728
سارا جون مرسی عزیزم ولی دو تا سوال می شه رو غن مایع استفاده کرد واینکه نشاسته ذرت چیه با نشاسته معمولی فرق داره
دلم سوزد به سرگردانی ماه که شب تا روز پوید این همه راه
سحر خواهد درآمیزد به خورشید نداند چون کند با بخت کوتاه!
نه حتما روغن جامو چون تو یخچال که بزاری نمیبنده و بهصورتمایع رو مقی وای میسه و خیلی بده. در واقع خراب میشه. نشاسته ذرت هم از عطاری بگیر. یه بسته نیم کیلوییشو میدن 1000 یا 2000 . فکر کنم. یه کم سفید تره. مثل خاکه قند
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mahsa_ch_82  |  10 ساعت پیش