مواد لازم:200 گرم نشاسته ذرت- 400 گرم شکر-1.5 لیتر اب- نصف لیوان گلاب- روغن جامد 100گرم-خلال بادام100گرم- زعفران دم کرده- 2ق غذاخوری
نشاسته ذرت را در ابسرد حل میکنیم و از صافی رد میکنیم- و در ظرفی ریخته و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود بعد که یک کم غلظت پیدا کرد و یکدست شد شکر و گلاب و خلال بادام و زعفران را میریزیم و بعد روغن اب کرده و حدود 15 دقیقه با حرارت متوسط میگذاریم و هم میزنیم که غلیظ شود و بعد امادهس و تو قالب میریزیم و تو یخچال میزاریم تا ببنده.