2733
2739
دوستای خوبم میخوام برای اولین بار کیک درست کنم میشه کمکم کنید آموزش بدید ؟؟؟؟
همیشه پودر کیک اماده خریدم اما اینبار میخوام خودم یه کیک ساده و خوشمزه درست کنم
ولی پیمانه ها و فوت و فن اینکه خوب در بیاد رو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
دیروز رفتم نمک خریدم هنوز گرون نشده بود لطفا مسئولین رسیدگی کنن

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

2731
مواد لازم یک لیوان شکر
یک لیوان روغن
دو لیوان آرد
یک لیوان شیر
چهار عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری جوش شیرین ;یک قاشق چای خوری بگینگ پودر ونصف فنجان گلاب
اول تخم مرغ ها رو باهم زن بزن تا خوب مخلوط بشن بعدش شکرو اضافه کن ودو سه دقیقه بزنوبعد شیرومخلوط کن بازهم بزن تا کف کنه ;حالا نوبت مواد خشکه الان باید آرد وبقیه مواد خشک رو صاف کنی وبه موادت اضافهو مخلوط کنی ودر آخر گلاب وروغن بریز و یکمی بزن و قالبت رو چرب کن و بزار تو فر که از قبل رو درجه180درجه گرم شده تقریبا نیم ساعت یا یکم کم وزیادتر
این کیک تو قابلمه رو اجاق گاز هم عالی در میاد
کیک کره ای فوق العاده راحت و خوشمزه

تخم مرغ 6 عدد


وانیل 1 ق چ


کره 125 گرم


شکر 350 گرم


آب جوش 1 ق غ


آرد 2 لیوان


بیکینگ پودر 2 ق چ


کاکائو 2 ق چ
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
2740
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم سفیده رو اینقدر میزنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم
زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید. وانیل رو هم اضافه میکنیم
.کره باید به دمای اتاق رسیده باشه پس بهتره از قبل واسه اش برنامه ریزی کنید. کره رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم

وقتی کره رو توی ظرف انداختید... کاورش رو دور نندازید. چون کره نرم شده یه کم از کره همیشه توی کاور باقی میمونه. با همون میزان کره ای که به کاور چسبیده قالب رو چرب میکنیم. یعنی به بدنه قالب میمالیمش تا همه قالب کاملا چرب شه. اینطوری کره اضافی هم روی قالب نداریم و بعد از آرد پاشی گلوله آردی نخواهیم داشت
خلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم. من سرعت عملم بالاست و همه این مراحل رو خیلی سریع انجام میدم اما اگه شما دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید. چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه
رد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم
توی قالب که آرد ریختیم چندین بار میچرخونیمش که همه جای قالب با آرد کاملا کاور شه بعد قالب رو برمیگردونیم و چند بار پشتش ضربه میزنیم تا آرد اضافیش بریزه. اینکار رو که انجام بدید دیگه خیالتون راحت باشه که کیکتون راحت از قالب جدا میشه و آرد اضافی هم روی بدنه کیکتون نخواهید داشت
فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید و نه بیشتر .دو سوم مواد رو توی قالب میریزیم. میبینید که مخلوط کیک کرم مانند و پفکی ولی سفته. دقیقا مثل خامه فرم گرفته است
کاکائو رو روی باقی مخلوط الک میکنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه)
و هم میزنیم تا مخلوط شه. و در این مرحله است که بوی کیک شکلاتی به مشام میرسد!
بقیه مخلوط رو توی قالب میریزیم. (اگه از قالب گرد ساده استفاده میکنید هم باز باید به همین شکل رینگی مخلوط کاکائویبعد با یه کارد یا دسته قاشق چنگال (یا انگشت!) یه حرکات مارپیچی توی کیک ایجاد میکنیم که بعد از پخت کیکمون شکل "ماربل" به خودش میگیره و حسابی خوشگل میشه. زیاده روی هم نکنید اصلا تایم بگیرید که بیشتر از 5 ثانیه نشه چون اگه زیادی مخلوطش کنید کل کیکتون کاکائویی میشه!
ی رو توی قالب بریزید چون بعد برشش خوشگلتر میشه)
کیک رو به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم. یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد. حتما هم وسط کیک رو با تستر تست کنید چون از بقیه نقاطش دیرتر میپزه. البته واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت 50 دقیقه باشه پس از 50 دقیقه به بعد دیگه چکش کنید.


ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
سلام ثریا جون خوبی؟ بالاخره اسم نونو چی شد؟ یه کیک اسون بهت یاد میدم انگشتام م یخوری
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687